Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa i Boden

Totalt finns det 16 frisörer i Boden som erbjuder sig att klippa dig och många av dessa har mycket kunskap om klippning, frisyrer och hår. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra frisör att klippa sig hos i Boden och dessutom kan priserna variera kraftigt. Det är bra om du kan få rekommendationer av någon som ger tips på en duktig frisör som är bra på att klippa hår. Minst lika viktigt som att klippningen blir bra är ju att frisören ska vara trevlig eftersom du kommer ju sitta och prata med honom/henne under tiden du klipper dig. Det går också att jämföra frisörer och ur bra de är på att klippa via nätet.


I eller nära Boden finns det många som kan klippa dig och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp priset för en klippning på nätet men också gå och provklippa dig hos några innan du bestämmer dig för din favoritfrisör. Då du kontaktar någon som ska klippa ditt hår kan de också vara bra att veta vilken frisyr du skulle vilja ha. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika frisörers hemsidor eller olika klippmagasin.
I Boden går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som du kan klippa dig hos genom att kolla med någon frisör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla frisörer som kan klippa dig i Boden


Klippa

Kungsgatan 26


Thamstens Herrsalong

Kungsgatan 19


Salong Design

Kungsgatan 19


Anna-Marias Hårateljé

Drottninggatan 13


Jessica's Frisyrateljé

Degerbäckens By 51


Fler som kan klippa digi Boden


cam & company

Drottninggatan 6


HAIR hos Emilia

Bataljonsvägen 36


Åsa & Marie Naturfrisör

Drottninggatan 12


Frisyr Dam & Herrfrisering

Kungsgatan 51


Sävastfrisören

Salladsvägen 9


Ännu flera frisörer att Klippa sig hos i Boden


Salong La Mode

Brännagatan 2


Salong Stil Mi HB

Drottninggatan 18


Salong Monica

Kungsgatan 57


Saxarna

Drottninggatan 16


Trudes Frisörer

Färgaregatan 12


Ytterligare hårfrisörer som kan klippa bra i Boden


Studio 53 HB

Kungsgatan 53