Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa i Eksjö

Totalt finns det 12 frisörer i Eksjö som erbjuder sig att klippa dig och många av dessa har mycket kunskap om klippning, frisyrer och hår. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra frisör att klippa sig hos i Eksjö och dessutom kan priserna variera kraftigt. Det är bra om du kan få rekommendationer av någon som ger tips på en duktig frisör som är bra på att klippa hår. Minst lika viktigt som att klippningen blir bra är ju att frisören ska vara trevlig eftersom du kommer ju sitta och prata med honom/henne under tiden du klipper dig. Det går också att jämföra frisörer och ur bra de är på att klippa via nätet.


I eller nära Eksjö finns det många som kan klippa dig och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp priset för en klippning på nätet men också gå och provklippa dig hos några innan du bestämmer dig för din favoritfrisör. Då du kontaktar någon som ska klippa ditt hår kan de också vara bra att veta vilken frisyr du skulle vilja ha. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika frisörers hemsidor eller olika klippmagasin.
I Eksjö går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som du kan klippa dig hos genom att kolla med någon frisör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla frisörer som kan klippa dig i Eksjö


Salong Stadskällaren AB

Stora Torget 0


Salong Borgen AB

Stora Torget 1


Tuvehagens Frisérsalong

Oxtorgsgatan 8


Skönhetskompaniet

Jungfrugatan 8


Tant Grön

Stora Torget 6


Fler som kan klippa digi Eksjö


Salong Me and You

Norra Storgatan 21


Salong Annelie

Stockholmsvägen 7A


Salong Studio C

Norra Storgatan 18


Salong Gränden AB

Norra Storgatan 26


Eksjö Hårstudio

Södra Storgatan 8


Ännu flera frisörer att Klippa sig hos i Eksjö


Hamra Salong

Norra Storgatan 31


Jacobsson Hårsalong AB

Västerlånggatan 12