Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa - Beriths Hårateljé

Beriths Hårateljé är en av totalt 65 frisörer som du kan klippa hos i Gävle. Då både pris och skicklighet kan variera när du ska klippa dig och det kan därför vara bra att kolla med flera frisörer i Gävle eller på orter i närheten hur mycket det kostar att klippa dig hos dem.


När det gäller att klippa sig är inte priset alltid det viktigaste utan klippningen måste bli bra och du måste känna dig nöjd med håret. Dessutom måsta man uppleva att personkemin stämmer med sin frisör så att det blir en trevlig pratstund när man ändå är där.

Ett bra sätt att gå och provklippa dig hos flera olika frisörer först för att sedan bestämma vem som klipper är bäst och är trevligast. Viss info om klippning och frisyrer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika frisörer men bäst att låta dem klippa dig på prov.. Eftersom det finns flera företag som kan ge dig en bra klippning på samma ort som Beriths Hårateljé ska du prova på ett par av dem men du ska definitivt låta Beriths Hårateljé klippa dig minst en gång eftersom där blir frisyren riktigt bra.
Enklast kan du komma i kontakt med Beriths Hårateljé som kan klippa dig är enligt nedan:


Beriths Hårateljé

Strömgatan 12

806 45 Gävle