Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa - Odd Nilla

Odd Nilla är en av totalt 106 frisörer som du kan klippa hos i Helsingborg. Då både pris och skicklighet kan variera när du ska klippa dig och det kan därför vara bra att kolla med flera frisörer i Helsingborg eller på orter i närheten hur mycket det kostar att klippa dig hos dem.


När det gäller att klippa sig är inte priset alltid det viktigaste utan klippningen måste bli bra och du måste känna dig nöjd med håret. Dessutom måsta man uppleva att personkemin stämmer med sin frisör så att det blir en trevlig pratstund när man ändå är där.

Ett bra sätt att gå och provklippa dig hos flera olika frisörer först för att sedan bestämma vem som klipper är bäst och är trevligast. Viss info om klippning och frisyrer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika frisörer men bäst att låta dem klippa dig på prov.. Eftersom det finns flera företag som kan ge dig en bra klippning på samma ort som Odd Nilla ska du prova på ett par av dem men du ska definitivt låta Odd Nilla klippa dig minst en gång eftersom där blir frisyren riktigt bra.
Enklast kan du komma i kontakt med Odd Nilla som kan klippa dig är enligt nedan:


Odd Nilla

Drottninggatan 11

252 21 Helsingborg