Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa i Kallinge

Totalt finns det 4 frisörer i Kallinge som erbjuder sig att klippa dig och många av dessa har mycket kunskap om klippning, frisyrer och hår. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra frisör att klippa sig hos i Kallinge och dessutom kan priserna variera kraftigt. Det är bra om du kan få rekommendationer av någon som ger tips på en duktig frisör som är bra på att klippa hår. Minst lika viktigt som att klippningen blir bra är ju att frisören ska vara trevlig eftersom du kommer ju sitta och prata med honom/henne under tiden du klipper dig. Det går också att jämföra frisörer och ur bra de är på att klippa via nätet.


I eller nära Kallinge finns det många som kan klippa dig och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp priset för en klippning på nätet men också gå och provklippa dig hos några innan du bestämmer dig för din favoritfrisör. Då du kontaktar någon som ska klippa ditt hår kan de också vara bra att veta vilken frisyr du skulle vilja ha. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika frisörers hemsidor eller olika klippmagasin.
I Kallinge går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som du kan klippa dig hos genom att kolla med någon frisör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla frisörer som kan klippa dig i Kallinge


Lollos Kam & Sax

Eringsbodavägen 36

372 92 Kallinge

076-894 86 87


Vår Salong Ulla & Lisbeth HB

Vällarevägen 8D

372 50 Kallinge

0457-214 00


Salong Lillewi

Hangarvägen 16

372 50 Kallinge

0457-200 81


Salong Hårslingan

Norra Smålandsgatan 1

372 50 Kallinge

0457-200 28