Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa i Kumla

Totalt finns det 12 frisörer i Kumla som erbjuder sig att klippa dig och många av dessa har mycket kunskap om klippning, frisyrer och hår. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra frisör att klippa sig hos i Kumla och dessutom kan priserna variera kraftigt. Det är bra om du kan få rekommendationer av någon som ger tips på en duktig frisör som är bra på att klippa hår. Minst lika viktigt som att klippningen blir bra är ju att frisören ska vara trevlig eftersom du kommer ju sitta och prata med honom/henne under tiden du klipper dig. Det går också att jämföra frisörer och ur bra de är på att klippa via nätet.


I eller nära Kumla finns det många som kan klippa dig och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp priset för en klippning på nätet men också gå och provklippa dig hos några innan du bestämmer dig för din favoritfrisör. Då du kontaktar någon som ska klippa ditt hår kan de också vara bra att veta vilken frisyr du skulle vilja ha. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika frisörers hemsidor eller olika klippmagasin.
I Kumla går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som du kan klippa dig hos genom att kolla med någon frisör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla frisörer som kan klippa dig i Kumla


Salong Excellent

Köpmangatan 10


Klipparns Klippotek

Köpmangatan 16


Salong Goa

Trädgårdsgatan 6


Barberarn

Skolvägen 12


Hårmetropolen

Hagendalsvägen 16


Fler som kan klippa digi Kumla


Hårfix

Köpmangatan 30A


Klippgränden

Hagendalsvägen 5


Lindells Herrfrisering

Köpmangatan 1


Salong Irehn

Västra Drottninggatan 11


Hårsalongen i Centrum

Köpmangatan 13


Ännu flera frisörer att Klippa sig hos i Kumla


Carinas Klippstuga

Hammarbergs Väg 4


Hair And Beauty

Köpmangatan 1