Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa i Kungälv

Totalt finns det 16 frisörer i Kungälv som erbjuder sig att klippa dig och många av dessa har mycket kunskap om klippning, frisyrer och hår. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra frisör att klippa sig hos i Kungälv och dessutom kan priserna variera kraftigt. Det är bra om du kan få rekommendationer av någon som ger tips på en duktig frisör som är bra på att klippa hår. Minst lika viktigt som att klippningen blir bra är ju att frisören ska vara trevlig eftersom du kommer ju sitta och prata med honom/henne under tiden du klipper dig. Det går också att jämföra frisörer och ur bra de är på att klippa via nätet.


I eller nära Kungälv finns det många som kan klippa dig och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp priset för en klippning på nätet men också gå och provklippa dig hos några innan du bestämmer dig för din favoritfrisör. Då du kontaktar någon som ska klippa ditt hår kan de också vara bra att veta vilken frisyr du skulle vilja ha. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika frisörers hemsidor eller olika klippmagasin.
I Kungälv går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som du kan klippa dig hos genom att kolla med någon frisör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla frisörer som kan klippa dig i Kungälv


A & Hår

Västra Gatan 58


Salong Piffupp

Trollhättevägen 5


Trizz i Frizz HB

Vikingagatan 2


Kungälvs Hårteam

Gymnasiegatan 6


Ninas Hårstudio i Kungälv AB

Trädgårdsgatan 20


Fler som kan klippa digi Kungälv


Studio Fame

Ytterbyvägen 9


Hairfashion

Vikingagatan 4B


Hårmakeriet Ic

Bultgatan 13


Cami Design AB

Ytterbyvägen 8


Salong Studion i Kungälv AB

Utmarksvägen 18


Ännu flera frisörer att Klippa sig hos i Kungälv


Salong på Håret

Trollhättevägen 5


Studio Highlights

Västra Gatan 74


Hair & Beauty i Kungälv AB

Strandgatan 71


Studio Kalufs

Västra Gatan 76


Salong Bera

Torggatan 3D


Ytterligare hårfrisörer som kan klippa bra i Kungälv


Jeanette & Co

Västra Gatan 59