ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Klippa i Ockelbo - Allt om alla Klippa i Ockelbo
Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa i Ockelbo

Totalt finns det 3 frisörer i Ockelbo som erbjuder sig att klippa dig och många av dessa har mycket kunskap om klippning, frisyrer och hår. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra frisör att klippa sig hos i Ockelbo och dessutom kan priserna variera kraftigt. Det är bra om du kan få rekommendationer av någon som ger tips på en duktig frisör som är bra på att klippa hår. Minst lika viktigt som att klippningen blir bra är ju att frisören ska vara trevlig eftersom du kommer ju sitta och prata med honom/henne under tiden du klipper dig. Det går också att jämföra frisörer och ur bra de är på att klippa via nätet.


I eller nära Ockelbo finns det många som kan klippa dig och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp priset för en klippning på nätet men också gå och provklippa dig hos några innan du bestämmer dig för din favoritfrisör. Då du kontaktar någon som ska klippa ditt hår kan de också vara bra att veta vilken frisyr du skulle vilja ha. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika frisörers hemsidor eller olika klippmagasin.
I Ockelbo går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som du kan klippa dig hos genom att kolla med någon frisör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla frisörer som kan klippa dig i Ockelbo


O B O-Salongen

Södra Åsgatan 15

816 30 Ockelbo

0297-402 17


Hårcentrum

Södra Åsgatan 30

816 30 Ockelbo

0297-400 08


Hårsmedjan HB

Norra Åsgatan 13

816 31 Ockelbo

0297-410 91