ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Klippa i Rönnäng - Allt om alla Klippa i Rönnäng
Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa i Rönnäng

Totalt finns det 4 frisörer i Rönnäng som erbjuder sig att klippa dig och många av dessa har mycket kunskap om klippning, frisyrer och hår. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra frisör att klippa sig hos i Rönnäng och dessutom kan priserna variera kraftigt. Det är bra om du kan få rekommendationer av någon som ger tips på en duktig frisör som är bra på att klippa hår. Minst lika viktigt som att klippningen blir bra är ju att frisören ska vara trevlig eftersom du kommer ju sitta och prata med honom/henne under tiden du klipper dig. Det går också att jämföra frisörer och ur bra de är på att klippa via nätet.


I eller nära Rönnäng finns det många som kan klippa dig och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp priset för en klippning på nätet men också gå och provklippa dig hos några innan du bestämmer dig för din favoritfrisör. Då du kontaktar någon som ska klippa ditt hår kan de också vara bra att veta vilken frisyr du skulle vilja ha. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika frisörers hemsidor eller olika klippmagasin.
I Rönnäng går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som du kan klippa dig hos genom att kolla med någon frisör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla frisörer som kan klippa dig i Rönnäng


Frisör C Hair

Allévägen 5

471 42 Rönnäng

0304-67 77 70


Salong Rönnäng

Vebergsvägen

471 41 Rönnäng

0304-67 77 60


Frisör Kristna Rydh

Hästhoven 54

471 42 Rönnäng

070-794 24 25


Ninas Frisör AB

Skutholmsvägen

471 41 Rönnäng

0304-67 77 56