Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa i Saltsjöbaden

Totalt finns det 4 frisörer i Saltsjöbaden som erbjuder sig att klippa dig och många av dessa har mycket kunskap om klippning, frisyrer och hår. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra frisör att klippa sig hos i Saltsjöbaden och dessutom kan priserna variera kraftigt. Det är bra om du kan få rekommendationer av någon som ger tips på en duktig frisör som är bra på att klippa hår. Minst lika viktigt som att klippningen blir bra är ju att frisören ska vara trevlig eftersom du kommer ju sitta och prata med honom/henne under tiden du klipper dig. Det går också att jämföra frisörer och ur bra de är på att klippa via nätet.


I eller nära Saltsjöbaden finns det många som kan klippa dig och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp priset för en klippning på nätet men också gå och provklippa dig hos några innan du bestämmer dig för din favoritfrisör. Då du kontaktar någon som ska klippa ditt hår kan de också vara bra att veta vilken frisyr du skulle vilja ha. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika frisörers hemsidor eller olika klippmagasin.
I Saltsjöbaden går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som du kan klippa dig hos genom att kolla med någon frisör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla frisörer som kan klippa dig i Saltsjöbaden


Klippotek Warda

Fisksätra Torg 20

133 41 Saltsjöbaden

08-717 50 80


Style By Charbel AB

Gamla Skolvägen 36

133 35 Saltsjöbaden

08-717 18 17


Solsidans Damsalong

Skyttevägen 15

133 36 Saltsjöbaden

08-717 64 16


Back Sylvia

Trumpetarevägen 15

133 34 Saltsjöbaden

08-717 94 01