Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa - Iréne Lindgren Damsalong

Iréne Lindgren Damsalong är en av totalt 457 frisörer som du kan klippa hos i Stockholm. Då både pris och skicklighet kan variera när du ska klippa dig och det kan därför vara bra att kolla med flera frisörer i Stockholm eller på orter i närheten hur mycket det kostar att klippa dig hos dem.


När det gäller att klippa sig är inte priset alltid det viktigaste utan klippningen måste bli bra och du måste känna dig nöjd med håret. Dessutom måsta man uppleva att personkemin stämmer med sin frisör så att det blir en trevlig pratstund när man ändå är där.

Ett bra sätt att gå och provklippa dig hos flera olika frisörer först för att sedan bestämma vem som klipper är bäst och är trevligast. Viss info om klippning och frisyrer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika frisörer men bäst att låta dem klippa dig på prov.. Eftersom det finns flera företag som kan ge dig en bra klippning på samma ort som Iréne Lindgren Damsalong ska du prova på ett par av dem men du ska definitivt låta Iréne Lindgren Damsalong klippa dig minst en gång eftersom där blir frisyren riktigt bra.
Enklast kan du komma i kontakt med Iréne Lindgren Damsalong som kan klippa dig är enligt nedan:


Iréne Lindgren Damsalong

Kommendörsgatan 19

114 48 Stockholm

08-667 19 67