Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa i Strömstad

Totalt finns det 14 frisörer i Strömstad som erbjuder sig att klippa dig och många av dessa har mycket kunskap om klippning, frisyrer och hår. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra frisör att klippa sig hos i Strömstad och dessutom kan priserna variera kraftigt. Det är bra om du kan få rekommendationer av någon som ger tips på en duktig frisör som är bra på att klippa hår. Minst lika viktigt som att klippningen blir bra är ju att frisören ska vara trevlig eftersom du kommer ju sitta och prata med honom/henne under tiden du klipper dig. Det går också att jämföra frisörer och ur bra de är på att klippa via nätet.


I eller nära Strömstad finns det många som kan klippa dig och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp priset för en klippning på nätet men också gå och provklippa dig hos några innan du bestämmer dig för din favoritfrisör. Då du kontaktar någon som ska klippa ditt hår kan de också vara bra att veta vilken frisyr du skulle vilja ha. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika frisörers hemsidor eller olika klippmagasin.
I Strömstad går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som du kan klippa dig hos genom att kolla med någon frisör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla frisörer som kan klippa dig i Strömstad


Bellbox AB

Nordby Köpcentrum


Salong Snäckan

Karlsgatan 26


Salong Michelle

Monstigen 13


Monas Salong

Karlsgatan 10


Salong Effekt

Skolgatan 1


Fler som kan klippa digi Strömstad


Salong Barbro Dempe

Rödsgatan 3C


Centrumfrisören

Södra Hamngatan 22


Hårstudio 3

Västra Klevgatan 7


Salong Svinesund AB

Svinesunds Handelsområde Skogar


Salong Nordby

Nordby


Ännu flera frisörer att Klippa sig hos i Strömstad


Salong Onyx

Norra Hamngatan 1


Salong Endra

Södra Bergsgatan 8B


Karlsson Anett

Smedjegatan 10


Salong Petit Fleur Victoria Perez

Södra Ytten 2