Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa - Salong Caresse

Salong Caresse är en av totalt 26 frisörer som du kan klippa hos i Täby. Då både pris och skicklighet kan variera när du ska klippa dig och det kan därför vara bra att kolla med flera frisörer i Täby eller på orter i närheten hur mycket det kostar att klippa dig hos dem.


När det gäller att klippa sig är inte priset alltid det viktigaste utan klippningen måste bli bra och du måste känna dig nöjd med håret. Dessutom måsta man uppleva att personkemin stämmer med sin frisör så att det blir en trevlig pratstund när man ändå är där.

Ett bra sätt att gå och provklippa dig hos flera olika frisörer först för att sedan bestämma vem som klipper är bäst och är trevligast. Viss info om klippning och frisyrer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika frisörer men bäst att låta dem klippa dig på prov.. Eftersom det finns flera företag som kan ge dig en bra klippning på samma ort som Salong Caresse ska du prova på ett par av dem men du ska definitivt låta Salong Caresse klippa dig minst en gång eftersom där blir frisyren riktigt bra.
Enklast kan du komma i kontakt med Salong Caresse som kan klippa dig är enligt nedan:


Salong Caresse

Grindtorpsvägen 5

183 32 Täby

08-758 78 00