Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa i Tierp

Totalt finns det 11 frisörer i Tierp som erbjuder sig att klippa dig och många av dessa har mycket kunskap om klippning, frisyrer och hår. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra frisör att klippa sig hos i Tierp och dessutom kan priserna variera kraftigt. Det är bra om du kan få rekommendationer av någon som ger tips på en duktig frisör som är bra på att klippa hår. Minst lika viktigt som att klippningen blir bra är ju att frisören ska vara trevlig eftersom du kommer ju sitta och prata med honom/henne under tiden du klipper dig. Det går också att jämföra frisörer och ur bra de är på att klippa via nätet.


I eller nära Tierp finns det många som kan klippa dig och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp priset för en klippning på nätet men också gå och provklippa dig hos några innan du bestämmer dig för din favoritfrisör. Då du kontaktar någon som ska klippa ditt hår kan de också vara bra att veta vilken frisyr du skulle vilja ha. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika frisörers hemsidor eller olika klippmagasin.
I Tierp går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som du kan klippa dig hos genom att kolla med någon frisör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla frisörer som kan klippa dig i Tierp


Salong Spegeln

Kråkvägen 5


Danna's Salong

Rådhusallén 16B


Salong Norra Esplanaden

Norra Esplanaden 6


Gerds Hårklipp

Lövåsvägen 5


Studio Tre

Järnvägsesplanaden 12


Fler som kan klippa digi Tierp


Tierps Hårateljé

Grevegatan 10


Ullas Klippotek

Smedsgränd 12


Lilla Hårsalongen

Grevegatan 10


Salong Angelica

Ålfors 230


Guld Sax Salong

Kyrkogatan 9C


Ännu flera frisörer att Klippa sig hos i Tierp


Tannys Klippotek

Järnvägsesplanaden 9