ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Amaze Hårstudio - Att Klippa sig Snyggt
Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa - Amaze Hårstudio

Amaze Hårstudio är en av totalt 4 frisörer som du kan klippa hos i Värmdö. Då både pris och skicklighet kan variera när du ska klippa dig och det kan därför vara bra att kolla med flera frisörer i Värmdö eller på orter i närheten hur mycket det kostar att klippa dig hos dem.


När det gäller att klippa sig är inte priset alltid det viktigaste utan klippningen måste bli bra och du måste känna dig nöjd med håret. Dessutom måsta man uppleva att personkemin stämmer med sin frisör så att det blir en trevlig pratstund när man ändå är där.

Ett bra sätt att gå och provklippa dig hos flera olika frisörer först för att sedan bestämma vem som klipper är bäst och är trevligast. Viss info om klippning och frisyrer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika frisörer men bäst att låta dem klippa dig på prov.. Eftersom det finns flera företag som kan ge dig en bra klippning på samma ort som Amaze Hårstudio ska du prova på ett par av dem men du ska definitivt låta Amaze Hårstudio klippa dig minst en gång eftersom där blir frisyren riktigt bra.
Enklast kan du komma i kontakt med Amaze Hårstudio som kan klippa dig är enligt nedan:


Amaze Hårstudio

Jakthornsvägen 10

139 40 Värmdö

08-570 202 20