Klippa - Allt du behöver veta om Klippa


Klippa - Zalongen 1964

Zalongen 1964 är en av totalt 58 frisörer som du kan klippa hos i Växjö. Då både pris och skicklighet kan variera när du ska klippa dig och det kan därför vara bra att kolla med flera frisörer i Växjö eller på orter i närheten hur mycket det kostar att klippa dig hos dem.


När det gäller att klippa sig är inte priset alltid det viktigaste utan klippningen måste bli bra och du måste känna dig nöjd med håret. Dessutom måsta man uppleva att personkemin stämmer med sin frisör så att det blir en trevlig pratstund när man ändå är där.

Ett bra sätt att gå och provklippa dig hos flera olika frisörer först för att sedan bestämma vem som klipper är bäst och är trevligast. Viss info om klippning och frisyrer kan du få genom att besöka hemsidorna från olika frisörer men bäst att låta dem klippa dig på prov.. Eftersom det finns flera företag som kan ge dig en bra klippning på samma ort som Zalongen 1964 ska du prova på ett par av dem men du ska definitivt låta Zalongen 1964 klippa dig minst en gång eftersom där blir frisyren riktigt bra.
Enklast kan du komma i kontakt med Zalongen 1964 som kan klippa dig är enligt nedan:


Zalongen 1964

Verkstadsgatan 18

352 46 Växjö

0470-222 28